• Consultanta: Luni – Vineri 08:00 – 19:00.
Margareta Tanase
În calitatea mea de administrator, membru al Consiliului de Administrație și Director al Afacerilor Industriale al Zentiva, am avut placerea sa lucrez cu Eniko pentru o perioada de mai mult de 5 ani de zile si mi-a placut atitudinea ei focusata pe solutie, pe scopul afacerilor, indiferent daca a fost vorba de un contract, litigiu, sau o problema de dreptul muncii.
Avand o colaborare apropiata, nu a existat o solutie, o abordare gresita, un termen neindeplinit,in tot aceasta perioada.
Eniko intotdeauna gaseste solutii rapide si eficiente, pe care le implementeaza intr-un termen record. Are idei inovative, este foarte creativa, plina de resurse, si a orientat intotdeauna atentia spre beneficiul clientilor.
De asemenea, datorita abilitatilor profesionale, dar si a numeroselor limbi straine vorbite, a reusit sa –si castige aprecierea colegilor si la nivelul international al grupului Sanofi.
O recomand si interpersonal a dezvoltat foarte multe relatii bazate pe incredere, respect si afectiune.

Margareta Tanase

Director Operatiuni Industriale

ZENTIVA SA Romania

Monica Dumitrache
Am avut ocazia să încep să lucrez cu Eniko ca avocatul meu când aveam nevoie de un profesionist bun care să mă ajute să dovedesc răpirea internațională a copilului meu și să câștig cazul de custodie exclusivă, ceea ce este aproape imposibil de obținut în România.
Eniko este un profesionist foarte profund și competent, care are întotdeauna cel mai bun interes al clientului în mintea ei . Întotdeauna am fost informata când Eniko a lucrat la cazul meu și m-am simțit întotdeauna ca problema mea era în mâini foarte bune. Era întotdeauna bine informată, foarte bine organizată, putea să răspundă la oricare dintre întrebările mele cu argumente extrem de competente, mi-a dat întotdeauna îndrumări și sugestii foarte bune.
Eniko este un avocat solid care nu practică decât cele mai bune metode de servicii pentru clienți și s-a dovedit a avea un caracterfoarte puternic în cazuri extrem de delicate și complexe.
Prin Eniko am fost mai bine reprezentata decât mi-aș fi putut imagina vreodată. Nevoile mele au fost puse pe primul loc și am fost tratata mai degrabă ca un prieten decât un număr, un caz.
Opiniile mele au fost luate în considerare și îndoielile mele au fost întotdeauna liniștite. Nervii mei au fost calmate și procesul a fost întotdeauna explicat. Eniko a luptat din greu pentru mine și pentru copilul meu. S-a dat peste cap și a făcut tot ce a putut pentru a obține un rezultat extraordinar. Prin vasta cunoaștere, experiență și atitudine profesională, o recomand foarte mult lui Eniko ca avocat și nu o consider atfel decât cel mai bun avocat din România. Eniko nu este doar un mare avocat, ci și un antrenor de viață foarte bun de care nevoie orice client atunci când se confruntă cu dificultăți din cauza situațiilor diferite. Datorită pachetului de calități, ea mi-a câștigat cazul și a obținut cele mai bune rezultate posibile. N-aș fi putut cere un avocat mai bun. Copilul meu și cu mine suntem recunoscători etern pentru serviciul ei șio recomand pe Eniko fără rezerve.

Monica Dumitrache

Analyst Financiar

Honeywell

Puică Paula
Aceasta este o recomandare facuta cu sufletul, poate n-am cuprins sau evidentiat toate calitatile dumneavoastra profesionale, dar pe mine m-ati impresionat prima data ca OM!

Desi nu ne-am intalnit niciodata personal, ati avut incredere in mine si mi-ati acceptat cazul, care n-a fost deloc unul usor sau mai putin complicat. De aici se poate vedea ca nu dati inapoi daca intalniti o situatie dificila, ba chiar mai mult o luati ca pe o noua provocare. Ador increderea pe care o aveti in dumneavoastra si ma bucur ca mi-ati transmis-o si mie. Aveti un dar de care nu stiu daca sunteti constienta, darul de a lucra cu oamenii. Atunci cand ati decis sa ma sustineti mi-ati aratat luminita de la capatul tunelului. Pe langa faptul ca m-ati reprezentat , m-ati sustinut si moral, ceea ce pentru mine a insemnat enorm. Nu e usor sa gasesti un avocat care sa cunoasca si dreptul international. Dumneavoastra sunteti o surpriza placuta care le imbina pe toate: sunteti empatica, implicata, un sustinator moral, un reprezentat de incredere foarte punctual si un bun cunoscator al dreptului international…din punctul meu de vedere le aveti pe toate. Eu cred ca dumneavoastra puteti sa ajutati toate mamicile sa-si cunoasca drepturile si sa le fiti inger pazitor asa cum mi-ati fost si mie.

Va multumesc din suflet pentru colaborare si cum v-am mai spus daca o sa vad mamici in situatia in care am fost eu o sa va recomand cu tot sufletul ca sa faceti si minuni si cu altii. Cand vorbesc despre dumneavoastra imi dau seama ca as putea scrie un roman si tot n-ar fi indeajuns sa descriu cat de deosebita sunteti. Mi-as dori sa stie cat mai multa lume de dumneavoastra si totodata sa apeleze cu incredere. Eu cred ca Dumnezeu lucreaza prin oameni, iar in cazul meu este cel mai bun exemplu. Un caz international cu un grad ridicat de dificultate, o tara iesita din UE cu Legi schimbate de curand, un minor la mijloc si tot ati facut facut imposibilul posibil. Aveti toata aprecierea mea si voi apela la dumneavoastra ori de cate ori voi avea nevoie!

Puică Paula

Recepționist Londra

Lavinia G
Sunt divortata si imi cresc singura fetita.Povestea mea o scriu pentru a incuraja si alte mame care trec prin astfel de situatii,sa nu se lase usor doborate,sa lupte pentru ceea ce au nevoie ele si copiii lor si sa caute o persoana potrivita pt a fi ajutate.
In 2021 fetita mea era cl a-IV-a ,ne-am mutat din zona in care am stat, in alta zonă a orasului si nu puteam face transferul fetei ,deoarece nu aveam semnatura tatalui ,care nu arata nici un interes fata de copil.Nu ținem lagatura in nici un fel pt ca nu îi pasa.Am plecat plangand de la secretariat,am sunat si la Ministerul Invatamantului si nu puteam face nimic pt transferul la scoala din zona actuala…
Asa am dat de d-na avocat Eniko.De la prima discutie am simtit ca e avocatul de care aveam nevoie,prin profesia dumneaei persoana care se implica si face tot ce îi sta in putere legal ,sa ma ajute si sa obtin ce aveam nevoie.
Mi-a explicat de la inceput care sunt riscurile si am inceput ,,drumul tranzactiei” care implica si deplasarea dumneaiei din Bucuresti catre Timișoara. Vreau sa precizez ca am avut cateva obstacole pe parcurs din partea tatalui, dar d-na Eniko a dat dovada de fiecare data de profesionalism si a stiut cum sa rezolve situatiile.Afirm aceasta si sustin deoarece am avut in trecut in alte situatii in care am fost reprezentata de un avocat/avocata dar nu i-am simtit atat de profesionali ca si pe d-na Eniko si chiar o recomand cu toata increderea.
Tatal fetei nu a cerut program de vizita la divort,pensia alimentara era stabilita 200 lei/luna ,dar o platea cand si cand,desii a fost si chiar executat silit pt pensie alimentara in trecut…,noi fiind divortati de aproape 8 ani si totusi avea drept de decizie asupra copilului,fapt care pe mine ma punea in dificultate.
Doamna Fulop a avut mai multe discutii cu tatal,a reusit sa îl faca sa inteleaga sa semneze,a formulat foarte bine tranzactia,ceea ce a mentionat si
d-nul judecator si astfel am reusit sa obtinem custodia exclusiva a fetitei mele.Aceasta inseamna ca pot face oricand transferul la o alta scoala,pot trimite fata in tabere,putem pleca întrun concediu impreuna iar rezultatul imi da o foarte mare liniste.Da am reusit ! Multumesc din suflet d-na avocat ! Multumesc !
Va recomand cu toata increderea !

Lavinia G

funcționar public Timișoara

Cornelia Mandrea
De mai multi ani, când mergeam acasă la părinți în județul Ialomița, mă necăjeam foarte mult să-l văd pe fratele meu chinuindu-se cu aceeași problemă, de 10 ani, fără rezolvare. A luat un credit de 22.000 de CHF pentru 10 ani, și după 10 ani, în care a plătit lună de lună o sumă importantă din venitul familiei, și-a dat seamă că încă mai datorează 18.000 CHF băncii. Asta deși încercase să găsească înțelegere la bancă ca să îi ofere o variantă prin care să nu se adune și dobandă penalizatoare pe lângă diferența mare pe care a trebuit să o plătească din cauza evoluției cursului valutar.

Am sunat-o pe Eniko, o știu din 2009, și știam că în afara faptului că este o avocată în care pot să am încredere, cu o abordare foarte profesionistă, este și empatică și pune și mult suflet în ceea ce face. A trimis în câteva zile acțiunea în instanță și am pornit procesul. Anul acesta în Septembrie, am avut hotărârea definitivă, după ce am câștigat atât la fond, cât și la apel, și fratele meu din 17.000 cât a plătit în acești 2 ani, a rămas cu 9.000 de chf. Instant am câștigat peste 8.000 de chf în mai puțin de doi ani.

Îndrăzniți să vă luptați pentru drepturile voastre, fratele meu în mai puțin de 2 ani, a avut o hotărâre defintitivă. Nu a mers niciodată la instanță, totul s-a rezolvat prin avocat. Eniko ne-a spus de la început care sunt șansele de câștig, împreună cu fratele meu am apreciat mult că ne-a explicat pe întelesul nostru care sunt aspectele din contract pe care le putem contesta. Nu am plătit cheltuieli de deplasare, de redactare, de tot felul de minuni, de care toată lumea menționează.

Percepțiile asupra sistemului de justiție trebuie regândită, nu vă mai lăsați descurajați, chiar se poate! Cum spune fratele meu acum, vede și el lumința de la capătul tunelului, pare mai realizabil acum că va scăpa in curând de această datorie, care i-a răpit din multe visuri din ultimii 10 ani. Și asta i se datorează 100% lui Eniko căreia îi suntem recunoscători

Cornelia Mandrea

Recruitment Team Leader, HR Business Partner

Kruk Romania

Dorel Tunaru
Am avut onoarea să o cunosc și să colaborez cu Domnisoara Avocat Eniko Fulop într-o speță complicată, într- un proces foarte greu de asigurare de daune materiale si morale pentru un accident soldat cu morți si răniți. Domnisoara Avocat si-a facut datoria este o foarte buna avocată, cu un caracter puternic si cu foarte mult bun simț. Pe acesta cale îi mulțumesc frumos că a avut răbdare și curaj imens și datorită ei și a muncii depuse, am câștigat procesul la toate cele trei stadii de justiție, fond apel și recurs, respectiv Tribunal, Curtea de Apel și Înalta Curte de Justiție. Mulțumesc frumos și o recomand cu drag . Este o Profesionistă!
II DORESC SUCCES IN CARIERA SI SA NE AUZIM DE BINE

Dorel Tunaru

Anneliesse Valeria Popescu
Eniko a fost de un ajutor extraordinar în navigarea pe „căile confuze ” ale sistemului judiciar al dreptului familiei din România. Ea întruchipează calmul profesional, integritatea și determinarea.
Ca să nu mai vorbim de cunoașterea integrală a problemelor privind dreptului familiei.
Toți avocații ar trebui să urmărească să posede aceste calități.
Cazul nostru a trecut repede, cu doar două termene, fără complicații, și cu rezultate pozitive.
Mulțumesc mult dragă Eniko!

Anneliesse Valeria Popescu

Consultant de artă, Unverisitatea Chicago

independent

Mihaela Filip
In anul 2019, luna Octombrie m-am hotarat sa-mi cer toate drepturile de pensionar care a fost nedreptatit la calcularea punctului de pensie. In primul rand pentru ca nu mi s-au luat in calcul orele de noapte din primii ani de angajare si in al doilea rand pentru ca nu mi s-au luat in calcul toate veniturile pentru care platisem contributie. Am strans toate documentele mi-am cautat un avocat, si iata ca dupa doua infatisari una la Tribunal unde am fost reprezentata de avocata mea Eniko cu professionalism, pentru care ii Multumesc!, a fost castigat procesul pe fond. Dar, s-a depus dosarul la Curtea de apel Bucuresti si am ajuns in faza a II a, unde de asemenea castigul a fost de partea noastra. La fix un an de la deschiderea procesului cu Casa de Pensii am iesit invingatoare pentru ceea ce mi se cuvenea de drept.
Trebuie sa recunosc ca am plecat la drum optimista si cu speranta ca vom castiga, ceea ce s-a intamplat.
Am scris aceste randuri in ideea ca sunt persoane care au aceleasi situatii, dar nu indraznesc sa-si ceara drepturile, din diverse motive, trebuie sa intelegeti ca nu m-am prezentat niciodata la tribunal in aceasta perioada, deci nu am pierdut timpul pe scarile tribunalului, nu a fost deloc costisitor, am crezut in dreptul meu de la bun inceput si asa am fost pana la final.

Trebuie sa va cereti drepturile, nu sa lasam totul la voia intamplarii, am muncit 40 de ani de zile am contribuit la stat tot atatia si acum beneficiez de dreptul meu, pe care unii au vrut sa mi-l diminueze.

Ii multumesc avocatei Eniko care mi-a sustinut cauza si care m-a reprezentat cu professionalism.

Mihaela Filip

HSE Coordinator Romania & Moldova

Sanofi Romania