• Consultanta: Luni – Vineri 08:00 – 19:00.

Într-o noapte la 12 ani m-am hotărât să fiu avocată, inspirată de o pledoarie dintr-un serial.

La 17 ani stăteam pe holurile Judecătoriei din Târgu Secuiesc, orașul natal și ascultam procesele.  Erau despre divorțuri, probleme de agricultură  nu am înțeles mare lucru, dar tot mi-am urmat chemarea către drept.

Am terminat facultatea în 2005, la Babes- Bolyai , secțiunea drept- zi și imediat după m-am înscris la master la Drept Administrativ și Comunitar din cadrul aceleiași facultăți.

Experiența mea profesională a început în 2006 la Sfântu-Gheorghe și după 8 luni mi s-a oferit poziția de project manager pe juridic într-un proiect Phare în cadrul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici și am venit la București.

În 2008 am dat la Barou, am intrat direct ca avocat defintiv, având deja doi ani de experiență în poziția de consilier juridic  am devenit avocată în societatea italiană, Tonucci & Asociații.

După aceea au urmat șase 6 ani la multinaționalele Zentiva & Sanofi, una dintre cele mai frumoase perioade profesionale, în care am realizat multe proiecte în cadrul grupului la nivel internațional, petrecând mult timp la Paris și Praga.

În 2015 am plecat la grupul bancar OTP, și în cadrul părții de Factoring mi-am completat mi-am completat și cu practică cunoștințele din domeniul dreptului bancar și executări silite.

În 2017 vara am devenit parteneră la Neamțu și Asociații, în aceea perioadă colaborând și cu societatea Iridex Group și pe urmă cu CTA Focus, o societate cunoscută în  domeniul studiilor clinice.

Mi-am deschis propria firmă în 2018, având mai multe solicitări de la clienți persoane juridice și fizice, cu care colaborez și în prezent, în toate ariile dreptului civil și comercial, atât la nivel național cât și internațional.