• Consultanta: Luni – Vineri 08:00 – 19:00.

1. Proiect corporate multinational Next ( Cehia, Franta, Romania, Turcia)
Obiect: armonizarea contractelor la nivel european in cadrul grupului Sanofi- Zentiva
Proiectul a fost un proiect pilot care isi dorea sa construiasca o retea informatica prin care contractele, facturile, comenzile unei societatilor sunt strict legate la nivel de grup printr-un sistem IT, dezvoltata pe apelasi principii ale dreptului european, cu particularizarea sistemelor unde era necesar pe fiecare tara.
In acest sens dna avocat Eniko Fulop, reprezentand Zentiva si Sanofi Romania, a fost responsabilul pe partea juridica, atat cu elaborarea proiectului la nivel european, cu particularizarea acesteia pentru Romania, cat si cu implementarea ei.

2. Tutela internationala- Litigiul Monika Dumitrache vs. Dario Silvestri- (mama romanca, tata italian, copil aflat pe teritoriul Rusiei)
Obiect: rapire internationala de copil, tutela internationala
Dna avocat Eniko Fulop a reprezentat mama copilului in apel in litigiul de tutela obtinand acesteia tutela definitiva a minorului Dario Silvestri. De asemenea a asistat clienta in cadrul intalnirilor cu procurorii, Ministerul de Externe, redactand chiar si Tranzactia prezentata amanbasadorului Romaniei si a celui italian din Rusia , in vederea stingerii litigiilor internationale.

3. Cazul Bunceanu vs. Uniqua- daune morale de 200.000 de euro
Obiect: daune morale si materiale pe urma accidentului de deces si de vatamare coprorala
Daune morale de peste 200,.000 de euro pentru un accident petrecut in 2013, care s-a soldat cu vatamarea corporala a doua persoane si moartea altor doi.
Dupa un litigu castigat in fata Tribunalului Bucuresti, Curtii de Apel Bucuresti, in data de 09.02.2016 Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a pronuntat asupra prin care partile Bunceanu Ovidiu, Brandibur Nicolae, Brandibur Marina si Serban Mioara au obtinut daune totale de peste 200.000 de euro pentru vatamari corporale si deces.

4. Proiect Phare Reforma in domeniul legislatiei functionarilor publici”
Un proiect desfasurat in perioada 2007-2008 in cadrul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, doamna avocat a facut parte din grupul avocatilor care a propus reforme legislatiei functionariilor publici, a propus modificarea carierei functionarilor publici si a colaborat cu inalti functionari publici facand parte din organizarea dezvoltarii profesionale ale acestora la un training din Essex (Anglia).

5. Colaborare cu Ambasada Romaniei din Albania
In cadrul unui proiect complex de apostile pentru licente in vederea punerii pe piata aaunor medicamente, dna avocat Eniko Fulop, reprezentand Zentiva Romania, a colaborat cu reprezentantii ambasadei Romaniei din Albania, si prin demersurile desfasurate impreuna, au realizat reunoasterea in facto a tratatului bilateral existent intre parti, si abrogarea unor apostile supralegalizari solicitate de autoritatile din Albania.